Les Salons deja Parus: Ozee Coiffure Beauté
Les Salons deja Parus: Ozee Coiffure Beauté
NOUVEAUTÉS
ACTUALITÉS
Qu´y a-t-il
de nouveau?
Découvrez ici nos offres spéciales, toutes les nouveautés proposées dans nos salons partenaires, mais aussi celles concernant les célébrités qui ont choisi Hairdreams.
Alle Neuigkeiten über Haarverlängerungen und Haarverdichtungen von Hairdreams

Les Salons deja Parus: Ozee Coiffure Beauté 

Ozee, gewaagd en geslaagd over de hele lijn!

We begeven ons op pad naar Koksijde en zijn brede witte zandstranden. Na een fikse wandeling in de wind duwen we de deur van het nieuwe salon van Joke Deltomme open. Joke kreeg een opleiding bij Dessange waar ze ook 20 jaar actief was en opende haar eerste zaak samen met haar broer Jurgen in Nieuwpoort. Acht jaar geleden verhuisde ze naar Oostende en nu opent ze haar tweede salon in Koksijde. De zaak ligt midden in de winkelstraat en beslaat niet minder dan 300 m2. Ozee is meer dan kapsalon alleen: het is een echt schoonheidsinstituut waar alle esthetische services worden aangeboden zoals haarstyling, kleuring, extensies, haarstukjes, make-up, manicure, gelaatsverzorging, exclusieve parfums en accessoires.

"Omdat ik vind dat wanneer je ook maar iets verandert aan de kleur van het haar of de lengte van een pony, je de stijl en de make-up ook moet aanpassen", verduidelijkt Joke.

Monumentaal
Het salon oogt als een New Yorkse loft in galeriestijl en wijkt duidelijk af van platgetreden paden. De gigantische staande ‘paardenlamp’ in de inkom – het paard is levensgroot – zet onmiddellijk de toon. Het stuk is van het Hollandse designmerk Moooi. Industriële plafonds, spots op rails, brede aluminium buizen, een vloer in epoxy en witte muren met galuchatreliëf contrasteren mooi met de gouden, gewelfde muren van de verzorgingscabines achteraan in de winkel. Modern maar vrouwelijk is de rode draad door de resoluut moderne inrichting met heldere en luchtige ruimtes. Het onthaal gebeurt aan een immense bar die als een eiland tegenover de inkom ligt. Alles is wit en puur zodat het op de muur geschilderde logo van het salon volledig tot zijn recht komt.

De « Espace Coiffure »
Met zijn negen zetels en individuele muurspiegels beslaat de kapruimte rechts naast de ingang de hele lengte van het salon. Het team van zeven kappers-kleurspecialisten knipt en kleurt er het haar. Na het inleidende gesprek wacht de klant in het minisalon achteraan tegenover de verzorgingscabines en de lounge. Daar wordt het haar gewassen en worden verzorgingen aangebracht. Om de persoonlijke ruimte van iedereen te respecteren staan de witte zetels zo ver mogelijk uit elkaar. Aan een ovale designtafel, die erg gezellig oogt, wordt het haar geföhnd. 

Indien gewenst kunnen de spiegels verwijderd worden om het verrassingseffect compleet te maken. Daarnaast wordt een uitgebreid assortiment lokken in alle kleuren en voor verschillende doeleinden te koop aangeboden. Rond deze tafel wil Joke op het einde van het jaar workshops make-up en styling organiseren. Ozee werkt enkel met Redken-producten, een Amerikaans merk van professionele producten op gebied van kleuring, verzorging en styling. 

Maar het is vooral de luisterbereidheid en respect die hoog in het vaandel worden gedragen. Werkelijk iedereen, ongeacht leeftijd of stijl, vindt hier wat hij of hij zoekt. Om zeker te zijn dat klant en kapper op dezelfde golflengte zitten, illustreert Joke haar voorstellen met modellen en foto’s op een tablet. Mannen kunnen terecht in de barber shop die exclusief bestemd is voor het mannelijk cliënteel.

Men only
De barber shop links naast het onthaal oogt retro met zijn Arte-behangpapier in bruine en gouden lijntjes en zijn twee authentieke vintage Belmont-zetel uit de jaren 30. Mannen kunnen er zich laten scheren en kappen zoals het vroeger gedaan werd – met warme handdoek, scheermes en scheercrème – terwijl ze genieten van een Vedett van de bar vlakbij. Voor de verzorging kunnen ze zich ontspannen in de witte Eames-loungezetel. Op de schappen worden scheerapparaten en scheermessen van het merk Mühle en de producten van Taylor of Owbond Street te koop aangeboden. Een hipsterlook moet nu eenmaal onderhouden worden.

Schoonheidsinstituut, make-up & manicure
Beide verzorgingscabines achteraan in het salon vormen met hun organische vorm en gouden, gewelfde muren een eiland van zachtheid en cocooning. De schoonheidsspecialistes voeren er Sothys-gelaatsverzorgingen voor mannen en vrouwen, epilaties en een ontspannende rugmassages uit. Wie er ook op sandalen onberispelijk wil uitzien, kan kiezen voor een medische pedicure.

In het verlengde van het onthaaleiland bevinden zich tegenover de kapruimte de professionele make-up producten. Men kan er zich laten opmaken voor grote en kleine gelegenheden, en krijgt er professioneel advies om de look aan de nieuwe stijl aan te passen. Voor hand- en nagelverzorging reikt het aanbod van het aanbrengen van lak of gel tot een luxueuze manicure.
In een aparte ruimte worden personen die lijden aan definitieve of tijdelijke haaruitval discreet geholpen. Het aanbod bestaat uit pruiken en haarstukjes van 100% natuurlijk haar. Ook haarextensies die het haar voller of langer maken behoren tot de mogelijkheden. Ozee, een salon aan zee waar je je in alle vertrouwen aan een nieuwe look kunt wagen!

Meer informatie
Ozee
Zeelaan 317
8670 Koksijde
www.ozee.be

Openingsuren
Van dinsdag tot vrijdag van 9 tot 18 uur.
Zaterdag van 8.30 tot 17 uur. Enkel op afspraak.

Afspraken
058 51 13 78

Close
Demande de mot de passe
Veuillez calculer 9 plus 8.

En utilisant ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Read more …